...

Închidere terase

Sisteme de acoperiș cu geam simplu și dublu glisant

Proprietăți geam:
Geam simplu 5 mm + 5mm
Geam dublu 4 + 4 mm Laminat, 10 + 6 mm Securizat
Proprietăți de deschidere:
Poate fi deschis în raport de 5/4 – 4/3
Opțiuni profil de culoare:
Toate culorile Ral
Imitație lemn

Profilurile carcasă utilizate sunt structuri de 50×100, 100×200
sau 100×150 din profiluri speciale de aluminiu.

Suprafețele care pot fi construite sunt nelimitate.

Toate spațiile, de ex., piscine, cafenele și restaurante, terase,
grajduri etc., pot fi închise după cum doriți.

Sisteme de acoperiș cu geam simplu și dublu fix

Proprietăți geam:
Geam simplu 5 + 5 mm Laminat
Geam dublu 6 mm Securizat
Transparent 16+4+4 mm Laminat
Culoare sticlă:
Se poate aplica nuanța dorită de sticlă
Opțiuni profil de culoare:
Toate culorile Ral
Imitație lemn

Profilurile carcasă utilizate sunt structuri de 100×200 sau 100×150 din profiluri speciale de aluminiu.În sistem, profilurile portante sunt amplasate la 450 cm.

Profilul T este utilizat sub geamurile de dimensiuni mai mari (în sistem cu 2/3 piese).

În sistemul nostru, utilizăm jgheaburi speciale și căpriori laterali.

Pergola cu Tavan Retractabil - Spațiu elegant și funcțional în aer liber

Pergola cu tavan retractabil - prealată sau lamele din aluminiu (bioclimatic)

O pergolă cu lamele din aluminiu este o variantă a pergolei tradiționale care are un acoperiș compus din lamele orizontale din aluminiu. Aceste lamele pot fi ajustate pentru a controla nivelul de lumină, umbra și protecția împotriva intemperiilor.

Prin deschiderea sau închiderea acestor lamele, poți regla cantitatea de soare care intră în spațiu sau poți permite ploii să treacă sau să o respingi. Acest tip de pergolă oferă un grad mai mare de versatilitate și control asupra mediului exterior în comparație cu pergolele tradiționale.

Dimensiunea maximă a unui modul individual este de 450×600 cm, iar panourile pot fi deschise până la 90 de grade.

Avantajele Principale:

Durabilitate Remarcabilă: Toate lamelele, ghidajele și stâlpii sunt confecționați dintr-un aliaj solid de aluminiu. Aluminiul rezistă timp îndelungat la acțiunile naturii, garantând o protecție perfectă împotriva efectelor mediului, asigurând izolarea la natură pentru utilizatori.

Culoare Neschimbată: Comparativ cu pergolele din țesătură, culoarea sistemului nu se va schimba sub efectul soarelui sau al fumului. Nu se va uza în timp.

Confort pe Tot Parcursul Anului: Semnul distinctiv al confortului în cele patru anotimpuri. În plus, sistemul permite luminii naturale și ventilației, oferind posibilitatea de a lăsa lamelele deschise pentru a te bucura de vremea frumoasă sau de a le închide strâns pentru a evita condițiile nefavorabile.

Pergole bioclimatice. Spațiu elegant și confortabil pentru relaxare în aer liber

Sisteme bioclimatice din aluminiu pentru acoperiș rulant

Sistemul combină caracteristicile de rabatare și strângere pe care nici un sistem de tavane din lume nu le poate realiza împreună.

Panourile cu lățimea de 36 cm, utilizate ca material de închidere a tavanului în sistem, se rotesc în jurul propriei axe și efectuează mișcare de pliere.
După finalizarea plierii, panourile din aluminiu sunt strânse pentru a asigura o zonă completă de acoperiș deschis.

Panourile din aluminiu sunt deschise la unghiul dorit pentru a asigura ventilație, utilizarea razelor solare și posibilități de umbrire. Pot fi construite unități de până la 80 m2.

Scurgerea apei funcționează pe acest principiu. Precipitațiile de pe panourile din aluminiu sunt transferate în profilul canelurii principale de canelura de pe panouri și sunt evacuate în zona exterioară din profilul canelurii principale. Există o garanție a rezistenței la apă. Când plouă ușor, panourile sunt concepute să se deschidă puțin pentru a reîmprospăta aerul din spațiul intern, împiedicând în același timp pătrunderea apei înăuntru.

Sistemul poate fi construit ca o unitate de până la 8m, Lungime nu este limitată, se pot realiza mai multe unități la măsurători mai lungi.

Profilurile portante utilizate sunt profile speciale din aluminiu structură de 100×200 și 100×150 Box.

Orice sistem de iluminare și încălzire interioară poate fi adaptat la sistemul de acoperiș rulant.

Datorită mișcării de pliere, curățarea zonei exterioare a tavanului poate fi asigurată prin ștergere în interior.

În general, are o caracteristică de deschidere 10/9, spre deosebire de produsele deschise 3/2, 4/3.

Pergolă cu Tavan din Sticlă - Extinderea Spațiului de Locuit în Aer Liber cu Eleganță și Funcționalitate

Pergola tip verandă cu tavan
din sticlă

Pergolă tip verandă îți permite să extinzi considerabil spațiul de locuit și să profiți de terasa ta în aer liber în orice sezon. Sistemul oferă vedere panoramică la cer și facilitează combinarea cu alte soluții precum sisteme de uși glisante, geamuri fixe sau copertine pentru umbra.

Sistemul are caracteristici inteligente precum fixări invizibile, drenaj integrat al apei în stâlpi, înclinare reglabilă a acoperișuluiși soluții de iluminare LED fără cabluri în grinzi.

Cu posibilitățile variate de combinații, poți alege ușor configurarea potrivită pentru locul tău. Corpul solid din aluminiu și sticlă conferă clădirii un aspect impecabil. Sistemul este complet durabil în fața unui vânt puternic sau al ploii.

O parte din grădină poate fi transformată într-o seră care devine, de asemenea, o zonă utilă suplimentară a casei. Indiferent dacă extinzi spațiul de locuit sau adaugi o cameră transparentă.

Vei câștiga un spațiu nou preferat, un loc pentru a te bucura de lumină maximă și transparență. O verandă este mai mult decât spațiu de locuit suplimentar – aduce o creștere a confortului locuirii dar si a valoari proprietății.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.