...

5 motive pentru care să alegi pergole bioclimatice

Să alegi o pergolă pentru terasa ta nu este niciodată o alegere ușoară. Trebuie să ții cont de fezabilitatea proiectului, eficiența pergolei, sistemul de evacuare a apei și estetică, printre altele.

Cu atât de multe modele și alegeri la dispoziție, nu îți este ușor să alegi cea mai bună pergolă pentru nevoile tale. În articolul de mai jos vei găsi cinci motive pentru care concepul inovator al pergolelor bioclimatice ar putea fi răspunsul pe care îl cauți, indferent că pregătești terasa unui restaurant sau vrei să îți amenajezi grădina de acasă.

1. Pergole bioclimatice ca să te bucuri de terasă întregul an

Pergolele bioclimatice cu tavan sunt concepute din lamele de aluminiu, iar în interior au poliuretan pentru a asigura o izolație termică bună. Cu ajutorul lamelelor care se rotesc, pergola poate regla temperatura spațiului exterior. Practic, pergola bioclimatică te ajută să controlezi atât căldura provenită de la soare, iar lamelele acesteia te ajută să dirijezi ventilația întregului spațiu.

Află mai multe despre pergolele bioclimatice Art Shadows și sistemul avansat de evacuare a apei care previne acumularea apelor pluviale. Cere acum o ofertă personalizată de la specialiștii noștri.

2. Pergole bioclimatice, design minimalist pentru orice restaurant sau terasă

Cu o pergolă poți regândi un spațiu de interior, armonizat cu spațiul de la exterior. Cu un design minimalist, pergola poate fi o completare și o extensie în linii elegante a spațiului tău Horeca.

Atât structura, cât și lamelele pergolelor Art Shadows sunt vopsite în camp electrostatic, creând un strat rezistent de vopsea comparativ cu vopseaua convențională.

3. Sistem complet automatizat și ușor de folosit

Un alt factor important în alegerea unei pergole pentru spațiul pe care îl amenajezi este practicalitatea și automatizarea sistemului. Pergolele noastre bioclimatice vin complet automatizate și retractabile – echipate cu motor francez Somfy sau motor Italian Sherubini.

O pergolă motorizată este primul pas către o experiență în aer liber mai confortabilă și mai convenabilă. Sistemul motorizat este ușor de controlat remote din smartphone sau tableta ca să te poți bucura și mai mult de relaxarea de pe terasă. Cu un singur buton, poți controla gradul de luminozitate, ventilația, temperatura sau estetica întregului spațiu.

4. Personalizabile pentru a acomoda orice spațiu sau terasă

Fie că îți dorești o pergolă mică sau extinsă pentru spațiul tău exterior, produsele noastre pot fi personalizate pentru a îți acomoda toate nevoile.

Pergolele bioclimatice pot fi închise la cererea clientului cu sistem tip ghilotină sau glisant.

De asemenea, închidererea sau deschiderea acestora se poate automatiza pentru a adapta orice configurare arhitecturală a proiectului tău.

5. Entertainment cu LED pentru orice setup

Setează atmosfera terasei tale cu iluminatul cu LED! Pergolele noastre bioclimatice pot fi echipate, la cerința clientului, cu leduri calde sau reci. În funcție de momentul zilei, iluminatul poate fi ajustat pentru a crea o atmosferă confortabilă și plăcută.

Vrei să afli și mai multe detalii despre pergolele bioclimatice? Contactează-ne telefonic sau lasă-ne întrebările tale în formularul din pagina de contact.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.