...

De ce ar trebui să adaugi o terasă restaurantului tău?

Deții un restaurant, un bistro sau o cafenea? Într-o industrie atât de competitivă ca HORECA, cheia succesului stă în a fi mereu cu un pas înaintea competiției. Deseori, pentru a păstra și atrage mai mulți clienți, ca owner de locație HORECA va trebui să iei decizii care depășesc experiența culinară.

Iar una dintre aceste decizii constă în adăugarea și extinderea locației tale cu o terasă.

Fie că alegi să închizi o terasă anexată locației tale sau cauți un sistem de umbrire pentru anotimpul călduros, diferitele structuri de exterior îți pot aduce numeroase avantaje fără să îți consume bugetul integral.  

Factorii de luat în calcul când alegi să adaugi o terasă localului tău:

  • Locația este importantă. În funcție de spațiul disponibil anexat locației, vei decide și dimensiunea terasei. Nu uita să iei în calcul priveliștea la care vor avea acces clienții și asigură-te că aceștia pot avea acces pe terasă și din interiorul locației, dar și din exterior.
  • Materiale rezistente și de calitate. Terasa va fi o extensie a localului tău. Optează pe materiale care să respecte designul locației, dar și materiale care să reziste oricărui din cele patru anotimpuri.

La ArtShadows, găsești sisteme rezistente de închidere terase, personalizabile, din profiluri de aluminiu și sticlă în nuanță și ea personalizabilă. Contactează specialiștii ArtShadows pentru a obține o ofertă 100% customizată pe nevoile afacerii tale!

  • Mobila terasei trebuie adecvată profilului afacerii tale. Ai un beach bar sau un rooftop bistro? Optează pentru mobilier de exterior confortabil și funcțional care să optimizeze spațiul liber de pe terasă.

Cum pot să închid o terasă de restaurant?

La ArtShadows, ai trei opțiuni pentru a închide o terasă de restaurant sau cafenea.

  1. Cu sistemele de acoperiș cu geam simplu și dublu glisant. Geamurile terasei se pot deschide în raport de 5/4 – 4/3, fiind o opțiune perfectă pentru restaurante, cafenele sau piscine.
  2. Cu sistemele de acoperiș cu geam simplu și dublu fix. Se poate opta pe geam simplu laminat, geam dublu securizat sau geam transparent laminat. De asemenea, o opțiune perfectă pentru orice locație HORECA.
  3. Cu sisteme bioclimatice din aluminiu. Un sistem ingenios, panourile din aluminiu se rabatează și se rulează, iar după finalizarea plierii, acestea sunt strânse pentru a asigură o zonă completă de acoperiș deschis. Sistemele bioclimatice de închidere au o caracteristică de deschidere de 10/9, lucru care le recomandă, de asemenea, pentru o locație cu activitate hotelieră, ca restaurant sau cafenea.

În concluzie, sistemele de închideri pentru terase, restaurante, baruri sau cafenele sunt soluții practice care pot extinde capacitatea unui local și pot asigura satisfacția clienților indiferent de anotimp. Cele trei sisteme le găsiți în portofoliul nostru, gata să acomodeze oricâte planuri și idei ai adunat pentru locația ta perfectă.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.