...

Cum îți poți proteja terasa de soare și insecte?

Să ai o terasă orientată spre sud poate fi un mare plus pentru casa sau restaurantul tău pentru că poți profita din plin de razele soarelui. Totuși, în sezonul cald și însorit, colțul tău de paradis poate să devină un loc în care suporți cu greu căldura sau abia faci față insectelor.

În articolul de mai jos, ArtShadow îți explică ce poți face pentru a îți proteja teresa de soare și insecte în anotimpurile călduroase.

Cum îți poți proteja terasa pentru a nu se supraîncălzi vara?

Avantajul unei clădiri cu ferestrele orientate spre soare sau ferestre orientate spre sud? Mult soare și multă lumină lumină în anotimpurile de toamnă, iarnă sau primăvară. Vara totuși clădirea se supraîncălzește, iar reflexiile de lumină pot deveni și ele incomode.

La ArtShadow poți găsi și contracta sisteme structurale de protecție solară și perdele care îți vor proteja clădirea de supraîncălzire. Cu sistemele de tip zip screen, vei preveni căldura nedorită și vei respinge lumina incomodă.

Cum îți poți proteja terasa de invazia insectelor?

Insectele pot pune cu ușurință stăpânile pe spațiile tale exterioare și îți pot strica toate serile relaxante pe care le-ai planificat pentru terasă. Aceleași sisteme zip screen te vor ajuta să scapi într-un mod eficient și convenabil de insectele nepoftite.

Acestea vor ridica practic o barieră prin care insectele din exterior nu vor putea pătrunde. Partea bună este că vei putea în continuare să te bucuri de lumina și căldura soarelui, precum și de circularea aerului pe terasă.

Din ce materiale sunt făcute zip screen?

Sunworker este cea mai bună soluție textilă pentru clădiri care oferă confort vizual și termic optim. Dintr-un material de coperină cu micro-găuri, aceasta optimizează cea mai bună energie termică și luminoasă pentru spațiul tău exterior.

Îți pregătești terasa pentru sezonul cald și vrei să iei cele mai bune măsuri pentru a îți asigura un spațiu perfect pentru serile de vară? Experții ArtShadows au cele mai bune soluții pentru a minimiza probleme precum soarele puternic sau prezența insectelor. Contactează-ne și lasă-ne să îți pregătim terasa în perfectă armonie cu mediul înconjurător.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.