...

Terasă acoperită cu pergolă, Loft Diplomat din București

Cu soluții inovatoare de sisteme de umbrire și pergole bioclimatice, la ArtShadow asigurăm confort, design și protecție pentru spații unicate HoReCa.

Una dintre provocări a venit din partea eclecticului club Loft Diplomat din București. Terasa acestui spațiu necesita protecție în fața schimbărilor meteo pentru a asigura clienților o oază chiar în inima Bucureștiului.

O pergolă pentru terasa unui restaurant este ideală pentru zilele cu vreme nefavorabilă și perfectă pentru umbră în zilele toride de vară. Cu toate acestea, există un punct important de luat în considerare atunci când alegeți pergola potrivită. Opțiunea trebuie să ofere un sistem versatil și retractabil, adaptându-se automat la schimbarea vremii.

Produs: pergolă retractabilă din prelată tip PVC; 20 stâlpi de susținere

Anul proiectului: mai 2022

Durata proiectului: 7 zile

Soluția care am ales-o pentru configurația terasei de 360 mp a fost o pergolă retractabilă pe semirotund, ideală pentru utilizarea constantă. Pergola a fost instalată pentru a acoperi o suprafață cât mai mare din terasă, menită să servească și pentru ventilație, dar și pentru umbrire.

Specialiștii noștri au fost determinați să aducă un suflu modern și elegant unui local cu o clientelă pe măsură cu o pergolă fabuloasă, echipată cu lumini, având garanție 5 ani și service asigurat.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.