...

Pergole cu tavan retractabil (pergola Floper)

Creșterea în popularitate a spațiilor outdoor pentru proprietăți rezidențiale sau comerciale este strâns legată de opțiunile diverse de copertine și pergole retractabile. Printre cele mai cunoscute soluții se numără și pergolele cu profiluri din aluminiu și tavan retractabil din prelate PVC, cunoscute și sub numele de pergolele Floper.

Ce este pergola Floper?

Pergolele din aluminiu cu tavan retractabil și pliabil sunt echipate cu prelate din folie PVC care se montează pe tuburi de aluminiu. Acestea sunt și pergole automatizate, însemând că tavanul se închide și se deschide automat cu ajutorul unei telecomenzi.

Pergola este prevăzută cu un sistem avansat de evacuare a apei, care previne acumularea apelor pluviale, astfel că te poți bucura de spațiul tău exterior chiar și în zilele cu vreme ploioasă.

De altfel, pergola este iluminată cu leduri pentru a crea atmosferă și pentru a găzdui reuniuni sau evenimente indiferent de momentul zilei.

Vreau mai multe informații despre pergolele retractabile

Care sunt beneficiile pergolei Floper?

Nu ai nevoie ca pergola să fie desfășurată? O poți rula pentru a sta protejată de ploaie, mizerie sau insecte.

De la extinderea spațiilor outdoor și până la protecția clădirilor de eroziunile cauzate de fenomenele meteo, beneficiile care vin odată cu instalarea pergolelor Floper sunt practic nesfârșite.

  • Mai mult spațiu de care te poți bucura mereu în grădina ta

Cu mai mult spațiu de care te poți bucura indiferent de vreme în grădină, pergola va aduce și un plus estetic spațiului tău outdoor.

  • Protecție pentru mobilă și decor

O pergol[ retractabilă îți va umbri și proteja de soare mobila de exterior, decorul de pe terasă și chiar pielea în fața expunerii la razele UV.

  • Valoare adăugată imobilului

Fie că ești interesat să vinzi sau să cumperi o casă, o pergolă anexată terasei tale va aduce plus valoare construcției.

Structura unui sistem cu pergolă poate fi diferită în funcție de profilul și modelul acesteia, iar echipa Art Shadow îți va acoperi nevoile specifice cu un proiect personalizat lor.

Sistemul cu diversele sale accesorii poate fi asamblat și montat atât separate, cât și atașat unei construcții deja existente. Echipa noastră îți oferă siguranță, 5 ani garanție și service pentru întregul ansamblu și garanția unei funcționări perfecte.

Produsele noastre îndeplinesc toate cerintele normelor europene în vigoare. Varietatea acestora îți oferă ocazia de a alede ceea ce consideri necesar pentru afacerea ta sau pentru casa visurilor sale!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.