...

Ce este pergola bioclimatică?

Întotdeauna ai căutat să te bucuri de mai mult spațiu din casa, terasa sau grădina ta, indiferent de sezon. Nu te-au convins soluțiile precum pergolele tradiționale și nici chioșcurile, așa că este momentul să afli mai multe despre pergolele bioclimatice.

Ce este mai exact o pergolă bioclimatică?

Pergolele bioclimatice sunt structuri de aluminiu care îți garantează protecție solară inteligentă, reglarea naturală a temperaturii, precum și protecție în fața fenomenelor meteo extreme de orice fel.

Denumirea de ”bioclimatic” provine de la panourile menite să aclimatizeze spațiul interior prin crearea de lumină, umbră sau ventilație. Pentru lucrările oferite de ArtShadows, panourile acestea se rotesc în jurul propriei axe și efectuează mișcarea de pliere până când asigură o zonă completă de acoperiș deschis sau închis.

Panourile dintr-o pergolă bioclimatică asigurată de echipa noastră sunt prinse cu arcuri inoxidabile, prelungind valabilitatea și durata de viață a părții mecanice a sistemului. De asemenea, fiecare panou se suprapune vreme de 4,5 cm cu celălalt pentru a asigura închidere perfectă și izolare în caz de ploi sau umezeală.

În plus, pergolele bioclimatice ArtShadows încorporează și alte elemente care să asigure maximă funcționalitate precum sistem de aluminiu, iluminare cu becuri LED și acționare remote din telecomandă.

Citește și:

Principalul avantaj al unei pergole bioclimatice este faptul că îți permite să îți amenajezi un spațiu nou acasă de care te poți bucura tot anul. Te protejează de soare sau ploaie, permițându-ți în același timp să te bucuri de spațiul exterior fără prea multă bătaie de cap.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.