...

Terasă acoperită cu pergolă clasică, Lebăda Luxury, Delta Dunării

Lebăda Luxury Resort & Spa, aflată în Crișan, în Delta Dunării, este un resort cu servicii de talie internațională. Un hotel de 5 stele, cu un lounge comun, 3 restaurante, centru de fitness și un hat, echipa noastră a câștigat proiectul restaurării și acoperirii terasei exteriorare.

Prin acoperirea cu pergolă, terasa acestui spațiu a extins astfel spațiu de relaxare și de luat mese pentru clienții resortului. Găsiți mai jos detalii despre proiectul încheiat, cât și despre viitoarele planuri pentru această locație.

Produs: pergolă clasică din prelată tip PVC; cu stâlpi de susținere din aluminiu și iluminare LED

Anul proiectului: 2021 – 2022

Suprafața proiectului: 400 mp

Soluția care am ales-o pentru configurația terasei de 400 mp a fost o pergolă clasică, ideală pentru utilizarea constantă, menită să servească și pentru ventilație, dar și pentru umbrire.

Proiectul Lebăda Luxury va continua în a doua jumătate a acestui an pentru a-l pregăti și pentru perioadele mai reci. Terasa se va închide astfel pe lateral cu sticlă în sistem ghilotină.

Specialiștii noștri au fost determinați să aducă un suflu modern și elegant unui local cu o clientelă pe măsură cu o pergolă fabuloasă, echipată cu lumini, având garanție 5 ani și service asigurat.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.